Notícies de la Cambra

La Cambra valora positivament la bonificació de peatges als vehicles pesants

La Cambra de Tarragona es congratula de la bonificació de peatges a vehicles pesants que Foment té previst posar en marxa el 2015, escoltant les demandes dels municipis afectats i les organitzacions empresarials.

Així, doncs, finalment, el Ministeri de Foment ha posat la mirada en problemàtiques viàries importants pel volum de trànsit que suporta aquest tram de carreteres (N-340 entre Altafulla-Torredembarra i Vilafranca) fins a Barcelona. Aquest tipus de mesures són coherents amb els criteris de priorització d'inversions en infraestructures amb els corredors multimodals de la xarxa bàsica transeuropea.

No obstant, la problemàtica de fons subsisteix: completar les inversions del corredor viari del Mediterrani de l'A-7 entre Altafulla-Torredembarra i Barcelona. El Ministeri continua sense pronunciar-se sobre l'estudi informatiu del tram entre Altafulla-Vilafranca. En endavant, el Ministeri hauria de continuar prenent decisions en criteris d'eficiència econòmica, on el trànsit de mercaderies i passatgers demanda inversions més urgents per la recuperació econòmica.


Segueix-nos!

Agenda