Notícies de la Cambra

Albert Abelló: "M'acomiado agraït i satisfet per la feina feta"

Missatge d’Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona del 26 de juny de 2006 al 26 de gener de 2015:

“El proper 4 de febrer el Ple de la Cambra de Tarragona escollirà nou president. Per mi es tancarà un apassionant cicle vital farcit d’enriquidores experiències professionals, i també personals, que es va encetar un 26 de juny de 2006, quan vaig ser-ne elegit president.

Han estat vuit anys i mig, molt intensos, en els que he intentat donar el millor de mi mateix per servir, de forma eficient i responsable, els objectius i valors que té encomanats aquesta Institució.

Treballar dia a dia per estar a l’alçada de les expectatives, que les empreses tenen posades en la Cambra de Tarragona, ha estat una feina estimulant. Personalment n’estic molt satisfet dels resultats assolits, que no haguessin estat possibles sense les valuoses aportacions dels òrgans de govern ni la professionalitat de l’equip tècnic.

Gràcies a aquests magnífics companys de viatge, més les institucions, empreses, emprenedors, persones..., que m’heu fet costat, deixo la presidència amb el cap ben alt i la satisfacció d’haver assolit el que serien tres grans fites: el compromís i lideratge en la demanda davant les administracions de les infraestructures justes pel territori; la internacionalització, que ha fet que avui la Cambra de Tarragona sigui el principal interlocutor per a totes aquelles empreses de l’Estat que busquen establir-se a Àfrica. I l’apropament a les empreses, materialitzat pel foment de l’emprenedoria i les reeixides promocions de gran abast social, però també econòmic.

L’octubre de 2012 ja vaig fer palesa la meva intenció de no optar a una segona reelecció. Ara, amb el segon mandat prorrogat i amb el repte d’acceptar responsabilitats polítiques, he decidit renunciar a la presidència. Sobretot  per mantenir la imparcialitat d’aquesta institució, de la que sempre n’hem fet gala i és un dels nostres valors.

Gràcies per fer-me costat i gràcies per fer costat a la Cambra en aquests últims vuit anys i mig”. 


Segueix-nos!

Agenda