Notícies de la Cambra

"Youtube i creació d'una marca personal online"

En el marc dels “Dimarts emprenedor”, el 24 de febrer a les 19 hores tindrà lloc a la Cambra de Tarragona la sessió “Youtube i creació d’una marca personal online”, organitzada per la URV, URV Emprèn i la Corporació tarragonina.

La forta i creixent penetració de les xarxes socials a la vida quotidiana està obrint noves oportunitats de negoci i de construcció d'una marca personal online.

Les possibilitats de negoci estan tot just començant a explotar-se en un àmbit molt poc regulat i amb moltes àrees encara amateurs.

Especialment significatiu és el cas de Youtube, on s'estan creant autèntiques estrelles mediàtiques amb capacitat per generar molts diners, a través d'una publicitat repartida de forma més aviat opaca per Google i en un àmbit de poca regulació legal.

A la conferència explicarà el seu cas el periodista Roc Massaguer, conegut a Youtube com a Outconsumer, que en un període de quatre anys s'ha fet un lloc al món online a través de vídeos sobre videojocs fins al punt de convertir-se en un autònom que viu exclusivament de la seva faceta online.


Segueix-nos!

Agenda