Notícies de la Cambra

La Cambra participa en l'impuls del "Programa Integral de Cualificación y Empleo"

La Cambra de Tarragona participa activament en el desenvolupament i l’aplicació del Programa Integral de Cualificación y Empleo, mitjançant la promoció d’accions formatives i ajudes directes a les empreses per a la contractació de joves.

Cal recordar que el mes de juny el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, va iniciar el Programa Nacional de Garantía Juvenil.​ Dins d'aquest programa, les Cambres de l’Estat duran a terme dels anys 2015 al 2018 el Programa Integral de Cualificación y Empleo. Aquest programa vol formar, qualificar i inserir al món laboral, joves entre 16 i 24 anys.

Les ajudes previstes per les empreses són: 300 euros per un contracte d'un mes, mínim. 1.500 euros per un contracte de sis mesos, mínim. Val a dir que les accions formatives estan orientades a les necessitats reals de les empreses.

Per conèixer més detalls d’aquest Programa i com s’hi pot acollir la vostra empresa, cal que us adreceu a la Cambra de Tarragona. Av. de Pau Casals, 17. Al 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda