Notícies de la Cambra

Al "Bon dia Tarragona" parlarem de les "Claus per a la supervivència de l'empresa familiar"

Ferran Fisas, professor de Màrqueting Experiencial i Habilitats Directives, copropietari de La Farga Group i autor de “Manual de supervivència per a l’empresa familiar”, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 12 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Fisas presentarà el seu darrer llibre i parlarà de “Claus per a la supervivència de l’empresa familiar”.

Nascut a Girona l’any 1959 està casat i és pare de dos fills. És un estudiós de l’antropologia aplicada al màrqueting, la creació de productes i el disseny de estratègies per a la conducta humana. Ha emprès projectes internacionals en sectors tan diversos com l’audiovisual, la televisió, la música, la publicitat, les arts gràfiques, la restauració, l’hostaleria, la tecnologia i Internet. És un especialista en el màrqueting emocional i experiencial i exerceix la docència vocacionalment.

És professor de Màrqueting Experiencial i d’Habilitats Directives i exerceix com a formador d’executius, directius i empresaris. Dirigeix l’Estudi de creativitat FROG+FER i és Director de Programes a Catarssis Extreme Business Training.

Ferran Fisas és copropietari de La Farga Group del que en va ser conseller durant quatre anys i ha escrit el llibre "Manual de supervivència per a l’empresa familiar" on narra el procés de creació del Programa de Transmissió de Valors "La Forja" del que n’és autor intel·lectual així com del programa Transmmission.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb la col·laboració de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I el suport de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

 


Segueix-nos!

Agenda