Notícies de la Cambra

El "youtuber" Outconsumer pronuncià una conferència a la Cambra

El periodista Roc Massaguer, un dels més reconeguts i prestigiosos “youtubers” del país, ha visitat la Cambra de Tarragona on ha parlat de “Youtube i creació d’una marca personal online” i ha explicat l’abast del fenomen “youtuber” entre els consumidors, sobretot els més joves.

La conferència de Massaguer, conegut amb el nick de Outconsumer, s’ha realitzat en el marc dels “Dimarts emprenedor”, una iniciativa de la URV, URV Emprèn i la Corporació tarragonina.

La forta i creixent penetració de les xarxes socials a la vida quotidiana està obrint noves oportunitats de negoci i de construcció d'una marca personal online.

Les possibilitats de negoci estan tot just començant a explotar-se en un àmbit molt poc regulat i amb moltes àrees encara amateurs.

Especialment significatiu és el cas de Youtube, on s'estan creant autèntiques estrelles mediàtiques amb capacitat per generar molts diners, a través d'una publicitat repartida de forma més aviat opaca per Google i en un àmbit de poca regulació legal.

Roc Massaguer, conegut a Youtube com a Outconsumer, en un període de quatre anys s'ha fet un lloc al món online a través de vídeos sobre videojocs fins al punt de convertir-se en un autònom que viu exclusivament de la seva faceta online.


Segueix-nos!

Agenda