Notícies de la Cambra

La Cambra tanca la missió a Ghana, Camerun i Nigèria amb 320 contactes comercials

Les 16 empreses que dels dies 16 al 27 de febrer van prendre part a la missió empresarial organitzada per la Cambra de Tarragona a Ghana, Camerun i Nigèria van realitzar un total de 320 contactes comercials. Unes xifres, tant de participació com d’activitat, molt significatives i rendibles pels exportadors, però que s’haurien duplicat si no hagués estat per la por a l’ebola i el jihadisme, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Corporació tarragonina.

Barros puntualitza que la delegació empresarial no va tenir cap mena de problema “en absolut” i que “varem estar molt ben rebuts tant per les delegacions diplomàtiques com , sobretot, pels emprenedors locals, molt interessats en fer negocis amb empreses europees”. Ara bé, el cert és que des de l’estiu aquells països no havien rebut cap delegació empresarial procedent de l’Estat espanyol.

La Cambra de Tarragona té previst tornar a aquests mercats, pel seu elevat potencial de negoci. El dissabte 7 de març s’ha emprès un nou viatge de negocis. En aquesta ocasió a Tailàndia, Indonèsia i Myanmar.

A la foto, els integrants de la missió empresarial de la Cambra amb María Jesús Alonso, ambaixador d’Espanya a Ghana. 


Segueix-nos!

Agenda