Notícies de la Cambra

La Cambra torna de Moçambic i Zàmbia recomanant a les empreses establir-hi relacions comercials

“L’Àfrica Austral està creixent amb molta força, la qual cosa fa que aquells mercats tinguin un enorme potencial pels nostres exportadors”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, a l’hora de fer balanç del que ha estat la recent missió a Moçambic i Zàmbia a la que hi ha pres part una desena d’empreses vingudes d’arreu de l’Estat.

“Moçambic podria donar un salt econòmic sense precedents si es consolida el projecte d’explotació de gas, molts països ja hi estan prenent posicions. Hi destaca la forta presència portuguesa i per nosaltres és un destí molt recomanable”, comenta Barros. Tant que la Cambra organitzarà, ben aviat, un “Obrint mercats” dedicat a aquell país.

“Pel que fa a Zàmbia és un mercat desconegut per les empreses espanyoles, però cal estar-hi per aprofitar la demanda i el creixement activitats en sectors lligats a la construcció i l’agricultura, fonamentalment. Ara bé, si es vol créixer amb força en aquells mercats Roberto Barros recomana estar a Sudàfrica, “és la referència per entrar amb garanties d’èxit als països de la regió”.

A la foto, una imatge de Lusaka, capital de Zàmbia 


Segueix-nos!

Agenda