Notícies de la Cambra

Bic Graphic Europe, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Andreu Suriol, President de la Cambra de Tarragona i Marc Rugi, Director general de Bic Graphic Europe SA, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Bic Graphic Europe farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Bic Graphic és la divisió del Grup Bic dedicada a la producció, personalització i comercialització d’articles promocionals i de regal d’empresa, amb presència als cinc continents.

A nivell mundial Bic Graphic ven diàriament cinc milions d’unitats, amb unes vendes que representen al voltant del 15 per cent de les vendes mundials del Grup Bic.

Bic Graphic  Europe opera a Europa, Orient Mitjà i Àfrica des de fa 45 anys, essent Tarragona la seu des de 1996 i cobrint des d’aquí 105 països diferents.

El Grup Bic està compromès des de fa anys amb el desenvolupament de la província de Tarragona amb els seus centres de treball en els que hi operen directament al voltant de 550 persones, a més de col·laborar amb nombrosos proveïdors de la zona.


Segueix-nos!

Agenda