Notícies de la Cambra

Jornada: "Com facturar electrònicament a les administracions publiques?"

La Cambra de Tarragona col·labora en la jornada “Com facturar electrònicament a les administracions públiques?” que tindrà lloc el proper dijous 28 de maig, de les 9,30 a les 11,30 hores a L’Eina Espai Empresarial del Vendrell (Camí Reial 13-17, 3a planta) i que impulsen també l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya.

Des del 15 gener de 2015, la Llei 25/2013 de 27 de desembre fa obligatòria la presentació de factura electrònica a totes les Administracions Públiques. El servei e.FACT és el Punt General d'Entrada de Factures Electròniques del sector públic de Catalunya. En aquesta jornada, us informarem en què consisteix aquesta Llei i com complir amb les obligacions de facturar de manera electrònica a través de solucions existents. L’objectiu de la conferència és explicar la nova llei i la seva aplicació per les empreses que treballin amb les administracions publiques  de Catalunya.

La sessió va dirigida a petites, mitjanes i grans empreses que facturin a qualsevol administració pública, com ara la Generalitat o Ajuntaments.

 

 

Informació i inscripcions: 900 33 88 33 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda