Notícies de la Cambra

La Cambra acull el seminari "Competitivitat empresarial: noves estratègies per generar valor"

L’11 de juny a les 16 hores la Cambra de Tarragona acollirà el seminari “Competitivitat empresarial: noves estratègies per generar valor”, impartit per Marta Zaragoza Domingo.

En aquest seminari s’exposarà un nou enfocament que permet potenciar els factors clau de competitivitat empresarial en un nou context basat en l’economia del coneixement. Coneixerem quins models de direcció estratègica, quina arquitectura organitzativa i quins models de gestió de l’equip humà ofereixen més garanties d’èxit per donar resposta als nous reptes de futur. Compartirem estratègies i noves fórmules que permeten identificar i aprofitar les oportunitats de l’entorn a partir d’un enfocament basat en el desenvolupament del talent de les persones en igualtat d’oportunitats i el treball en xarxa. Comprovarem que els nous escenaris per generar valor, que permeten a les organitzacions consolidar-se i créixer, requereixen una missió orientada a l’interès social i la cura de l’entorn i, conseqüentment, una major capacitat per atraure i gestionar els recursos intangibles.

Marta Zaragoza és Economista i emprenedora, especialitzada en direcció estratègica i desenvolupament de competències emprenedores i directives en l'àmbit de l'emprenedoria, empresa, ONL, estratègia territorial i R+D+I. El 2010 crea Cresàlida, amb la missió de treballar perquè les organitzacions tinguin una vida equilibrada i sostenible a través d’una Direcció estratègica en clau de competències. Docent a la URV, la UB i la UOC. El 2012 publica Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor a través d'Edicions UOC.

Inscripcions gratuïtes a: events.urv.cat/go/11065seminari 


Segueix-nos!

Agenda