Notícies de la Cambra

El Showroom de Cap Verd, impulsat per la Cambra, acull deu empreses de l'Estat

Un total de deu empreses vingudes d’arreu de l’Estat exposen al Showroom de Cap Verd impulsat per la Cambra de Tarragona. “Es tracta d’un aparador internacional on aquelles firmes interessades en obrir-se pas en aquell país hi poden mostrar els seus productes durant un termini màxim d’un any. Després han de deixar pas a un altre exportador”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra, qui es mostra molt satisfet pels resultats assolits.

“Cap Verd és un mercat de poc més de mig milió de consumidors. Això fa que sovint no se’l tingui en compte quan, justament per aquest motiu, és molt més receptiu que cap altre per les escasses ofertes exteriors que rep”, comenta Barros.

La Cambra de Tarragona ha tornat de la missió empresarial que dels dies 27 de maig al 5 de juny ha portat a 15 empresaris tarragonins, catalans i espanyols a viatjar a  Marroc, Cap Verd i Senegal, “països que ja han rebut d’altres prospeccions liderades per la nostra Corporació però que atès el potencial que tenen sempre és recomanable presentar-hi la nostra oferta.

La propera missió de la Cambra de Tarragona està prevista pels dies 20 de setembre a l’1 d’octubre. El destí serà Gabon, República del Congo i República Democràtica del Congo.

Imatge del tríptic del Showroom de la Cambra a Cap Verd.


Segueix-nos!

Agenda