Notícies de la Cambra

Veolia, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Andreu Suriol, President de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Miquel Àngel Cerdà, Director General de Veolia Serveis Catalunya i Jordi Serra, Adjunt a la Direcció General, el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Veolia farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

Veolia Serveis Catalunya és una empresa amb més de 30 anys de presència a Catalunya i amb un equip de 500 professionals, dedicada al manteniment i a l’estalvi i eficiència energètica de grans instal·lacions. Està integrada dins la companyia multinacional francesa Veolia amb 160 anys d’història, present als cinc continents i amb més de 200.000 col·laboradors, que ofereix  solucions i serveis en aigua, residus i energia.

A Veolia Serveis Catalunya s’analitzen les oportunitats de millora de l’eficiència en el manteniment i el consum de l’energia, assumint els compromisos de servei i d’estalvi en el marc de contractes de garanties de resultats amb solucions innovadores i de finançament de les inversions necessàries. Aquest model és especialment útil i interessant pel sector industrial, a l’hora de reduir els costos econòmics i els consums necessaris pel seu procés productiu (vapor, fred, calor,… ).

Des de Veolia es vol reiterar el compromís amb les comarques tarragonines, aportant l’experiència de servei i el coneixement a la contribució de valor de les empreses.


Segueix-nos!

Agenda