Notícies de la Cambra

ICEX, Cambra i Agents de Duanes posen en valor la internacionalització

Prop de 40 emprenedors han participat a la Cambra de Tarragona a la jornada organitzada conjuntament amb l’ICEX i el Col·legi d’Agents de Duanes de Tarragona en la que s’han presentat els programes i serveis de suport a la internacionalització. La sessió ha comptat amb les ponències d’Alicia Giráldez, Cap de Departament de l’ICEX; Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra i Manuel López Frías, president del Col·legi d’Agents de Duanes de Tarragona.

En la presentació de la sessió Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha recordat que:

La Cambra de Tarragona és un clar referent de foment a la Internacionalització de les empreses de les Comarques de Tarragona. Portem més de 125 anys impulsant aquesta tasca.

I gràcies a la nostra especialització, en els mercats africans i sobretot els subsaharians, la Cambra de Tarragona és un interlocutor imprescindible també per les empreses de Catalunya i del conjunt de l’Estat. Cada cop venen a més missions empresarials i ens demanen més assessorament.

Només enguany la Cambra organitzarà 10 missions empresarials. Anirem a 30 països, la majoria del continent africà. Portarem més de 120 empreses. Es realitzaran més de 2.000 contactes comercials en destí.

Serem la primera Cambra i la primera delegació empresarial de l’Estat en establir relacions comercials amb Burundi. Com hem estat, recentment, la primera en fer-ho amb Myanmar. Tenim un Showroom permanent a Cap Verd.

A més de les missions organitzem els “Obrint mercats”, per donar a conèixer països objectius i atenem peticions d’assessorament d’empreses d’arreu de l’Estat.

Tot això posa de manifest la nostra irrenunciable vocació internacional i de prospecció de mercats no saturats, amb independència de quina sigui la seva complexitat per accedir-hi. Això ens distingeix, com també l’experiència, coneixement del Continent i un nivell d’organització que fa que viatjar amb la Cambra de Tarragona sigui una garantia d’èxit.


Segueix-nos!

Agenda