Notícies de la Cambra

Les Cambres catalanes donen suport al Manifest a favor de les infraestructures que elabora la Cambra

Les Cambres catalanes, reunides a Port Aventura, han donat suport al Manifest a favor de les infraestructures que està elaborant la Cambra de Tarragona i que, en breu, es remetrà a Ana Pastor, titular del Ministeri de Foment.

El document que està elaborant la Corporació presidida per Andreu Suriol aconsegueix d’aquesta manera un suport decisiu a un document que busca posar l’èmfasi en aquelles inversions que ens són imprescindibles per seguir avançant i que, exercici rere exercici, s’han demorat tot i estar, en alguns casos, pressupostades.

Està previst que representants dels principals sectors productius del territori rubriquin també aquest Manifest, com també els diputats per Tarragona al Congrés.

El Manifest repassa les principals manques inversores, sobretot la que té a veure amb la imperiosa necessitat de connectar les Comarques de Tarragona amb el cor del Continent mitjançant ample de via europeu. Alhora que alerta que de no actuar amb celeritat el nostre país pot acabar competint amb altres corredors d’origen mediterrani. Amb tot, el que està clar és que cada dia de demora en dotar-nos d’aquesta infraestructura suposa una clara pèrdua de competitivitat i de capacitat de creixement econòmic.

Les Cambres catalanes s’han reunit al parc temàtic, convidades per la Cambra de Tarragona, per tal de mantenir una reunió de treball dels membres que integren la Comissió d’Ordenació del Territori, la que vetlla, justament, per la defensa de la inversió i millora de les infraestructures.


Segueix-nos!

Agenda