Notícies de la Cambra

Coneixes el servei de domiciliació d'empreses de la Cambra de Tarragona?

La Cambra de Tarragona ofereix un nou servei de domiciliació d’empreses que permet agilitzar els tràmits administratius i estalviar despeses.

El servei té dues modalitats. La Bàsica comprèn domiciliació fiscal i social a la direcció de la Cambra; utilització d’aquesta adreça en documents oficials, públics i privats; recepció i classificació de correspondència, avisos, cartes certificades, notificacions i certificacions i avís per email a l’interessat de les comunicacions rebudes.

Per la seva banda la domiciliació Especial comprèn, a més de les prestacions de la Bàsica, el reenviament de la documentació rebuda segons tarifes de correus vigents, a l’adreça que indiqui l’interessat; disposar d’un domini electrònic propi per rebre i enviar comunicacions. Opcional: Gestió de la documentació amb l’obertura de cartes i demés documents, lectura del seu contingut i si ho desitja l’interessat, enviament per correu ordinari o correu electrònic a l’adreça que indiqui.(cost addicional : 3,00 euros per document).

La quota de la Bàsica és de 50 euros d’alta, més 50 euros al mes. I l’Especial, 95 euros d’alta i 95 euros al mes. A aquestes tarifes hi cal incloure l’IVA.

Per a més informació i contractació del servei, 977 21 96 76 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  


Segueix-nos!

Agenda