Notícies de la Cambra

T'ajudem a fer negocis a Iran

Vine a la Cambra de Tarragona i t’explicarem com fer negocis a Iran. El 25 de setembre a les 9 hores estarà amb nosaltres Gabriel Estrada, BFS Consortium Swiss Spain France, que participarà en una nova edició del cicle de jornades “Obrint mercats”.

Els recents canvis econòmics produïts a Iran amb l'aixecament de l'embargament obre noves expectatives i possibilitats comercials. El mercat, amb més de 80 milions d'habitants, presenta ara grans oportunitats per les carències que arrossega i per la seva posició a l'Orient Mitjà, especialment en sectors com productes bàsics d'alimentació, productes de foneria, projectes de desenvolupament agrícoles, subministres d'electricitat, aigua i potabilització, construcció residencial i desenvolupament d'infraestructures.

Gabriel Estrada és economista per la Universitat Complutense de Madrid, especialista en comerç internacional, i assessor governamental a l'Orient Mitjà. La seva trajectòria en projectes de desenvolupament, amb més de 12 anys d'experiència laboral a la regió, permeten conèixer les noves possibilitats i oportunitats que estan emergint a l'Iran per a les empreses espanyoles.

Els “Obrint mercats” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de CaixaBank, DHL Express, Arola i Port de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda