Notícies de la Cambra

Més de 30 emprenedors s'interessen per Iran

Més de 30 emprenedors s’han interessat per les possibilitats de negoci que ofereix Iran, en el marc d’una nova edició del cicle de jornades “Obrint mercats”, que ha organitzat la Cambra de Tarragona.

En aquesta ocasió els ponents convidats han estat Gabriel Estrada, Responsible Middle East a BFS Consortium Swiss Spain France i Germán Maraver, enginyer en seguretat industrial a IPS Industrial. La sessió, que s’ha dividit en dues parts: la conferència i la posterior entrevista personal amb les empreses interessades ha estat moderada per Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona.

Aquest “Obrint mercats” ha despertat força interès atès que els recents canvis econòmics produïts a Iran amb l'aixecament de l'embargament obre noves expectatives i possibilitats comercials. El mercat, amb més de 80 milions d'habitants, presenta ara grans oportunitats per les carències que arrossega i per la seva posició a l'Orient Mitjà, especialment en sectors com productes bàsics d'alimentació, productes de foneria, projectes de desenvolupament agrícoles, subministres d'electricitat, aigua i potabilització, construcció residencial i desenvolupament d'infraestructures.

Gabriel Estrada és economista per la Universitat Complutense de Madrid, especialista en comerç internacional, i assessor governamental a l'Orient Mitjà. La seva trajectòria en projectes de desenvolupament, amb més de 12 anys d'experiència laboral a la regió, permeten conèixer les noves possibilitats i oportunitats que estan emergint a l'Iran per a les empreses espanyoles.

Els “Obrint mercats” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de CaixaBank, DHL Express, Arola i Port de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda