Notícies de la Cambra

Antoni Massanell lliurarà, el 22 d'octubre, els Premis a la Internacionalizació

Antoni Massanell, vicepresident de CaixaBank, serà enguany el convidat d'honor i qui, en nom de la Cambra de Tarragona, lliurarà els Premis a la Internacionalització que atorga la Corporació tarragonina. L’acte tindrà lloc el 22 d’octubre a les 19 hores a la Sala d’Actes de la Cambra de Tarragona.

Antoni Massanell Lavilla, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials  per la Universitat de Barcelona, actualment és Vicepresident de CaixaBank. De 1971 a juny d’enguany ha ocupat diversos càrrecs a la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa", l’últim dels quals va ser el de Director General de Mitjans a CaixaBank.

 Des de 2013 és President no executiu de Cecabank.

Així mateix, és Conseller de les següents societats: Telefónica, Mediterranea Beach & Golf Community, S.A. (Vicepresident), SAREB (Sociedad de Gestión de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria), ERSTE Group Bank (membre del Supervisory Board).

Entre altres és Membre del Ple de la Cambra de Barcelona, Vicepresident del Patronat de COTEC (Fundació per a la Innovació Tecnològica), President de l’associació Barcelona Centre Financer Europeu, Membre d’ERPB (Euro Retail Payments Board) com a representant de ESBG (The European Savings and Retail Banking Group).

 


Segueix-nos!

Agenda