Notícies de la Cambra

VÍDEO: Lliurament dels Premis a la Internacionalització

La Cambra de Tarragona ha lliurat els Premis a la Internacionalització en un acte apadrinat per Antoni Massanell, vicepresident de CaixaBank, que ha estat l'encarregat de lliurar les distincions en nom de la Corporació tarragonina.

Les empreses guardonades han estat Clariant Ibérica Producción amb el Premi Creixement Internacional; Bic Graphic Norwood Europe amb el Premi Presència Internacional i Carbonell Figueras amb el Premi Implantació Internacional. Antoni Massanell ha rebut la Clau D’Or, la màxima distinció que atorga la Cambra de Tarragona, en reconeixement a la seva trajectòria professional.

A la foto i d’esquerra a dreta, Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona; Miguel Muñoz, director d’Operacions de Clariant Ibérica; Miguel García, director de Clients Globals de Bic Graphic Norwood Europe; Pilar Carbonell, presidenta de Carbonell Figueras; Carlos Schneegluth, Country President de Clariant Ibérica; Antoni Massanell, vicepresident de CaixaBank i Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda