Notícies de la Cambra

"Infraestructures, on estem i on anem"

La Cambra de Tarragona ha donat a conèixer, en roda de premsa, el seu posicionament sobre les infraestructures al territori. Amb el títol genèric de “On estem i on anem”, s’ha donat compte de la missiva que Andreu Suriol, president de la Corporació tarragonina, ha enviat a Ana Pastor, Ministra de Foment. (Veure notícia en aquesta mateixa NewsLetter). Una missiva de la que se n’ha informat als principals agents econòmics del territori, institucions i als nostres representants polítics.

S’han repassat els principals focus d’interès de la Cambra en matèria d’infraestructures a l’hora d’intensificar les reclamacions: el tercer fil, la finalització de l’A-27, el desdoblament de la N-340 en A-7 i l’intercanviador ferroviari a l’Arboç. (Veure document adjunt). I s’ha recordat que, aquest mateix estiu el Consell de Cambres de Catalunya, que agrupa a les 13 Cambres del país, ha donat suport a aquestes reclamacions.

Aquesta argumentació es recolza en el disseny, per part de la Cambra de Tarragona, del mapa de les principals infraestructures del territori. Tant en ús, com projectades i reclamades. (Veure notícia en aquesta mateixa NewsLetter).

A la foto, Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, flanquejat per Agustí Domènech, president d’Ordenació del Territori de la Cambra i Jordi Cáceres, director del Gabinet d’Estudis de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda