Notícies de la Cambra

Prop de 30 emprenedors al "Obrint mercats" dedicat a Sud-Àfrica, Moçambic i Angola

La Cambra de Tarragona ha acollit una nova sessió del cicle de jornades “Obrint mercats”, dedicada en aquesta ocasió a Sud-Àfrica, Moçambic i Angola, les economies més dinàmiques de l’Àfrica Austral, que ha aplegat a gairebé 30 emprenedors.

La sessió ha comptat amb l’assistència de Sílvia Robledo, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sud-Àfrica i Mercè Matarin, Caixabank- Relationship Manager Àfrica, presentarà les facilitats financeres d'operar en aquests mercats.

La jornada, titulada “Coneix les economies més dinàmiques de l’Àfrica Austral”, ha permès conèixer les economies més dinàmiques de l'Àfrica Austral: Angola (19 milions d'habitants) és un país en reconstrucció, que destaca per tota mena d'infraestructures i facilitats governamentals per la inversió estrangera. Moçambic (25 milions d'habitants) ofereix oportunitats en els sectors energètic, aigües, infraestructures, telecomunicacions i turisme. Sud-Àfrica (48 milions d'habitants) economia líder a la regió i plataforma per a altres països.

Amb aquesta iniciativa la Corporació tarragonina apropa als emprenedors tarragonins la realitat i el potencial dels mercats triats per tal d’ajudar-los en la seva decisió d’establir-hi relacions comercials.

Els “Obrint mercats” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de DHL, CaixaBank i Arola. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Port de Tarragona, ACCIÓ, Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya.

 

A la foto, Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra, flanquejat per Sílvia Robledo i Mercè Matarin.


Segueix-nos!

Agenda