Notícies de la Cambra

125 comerços s'han preparat per atendre millor al turista francès

La Cambra de Tarragona ha organitzat durant els mesos d'octubre i novembre quatre tallers dedicats a com atendre millor als clients francesos. Les sessions s’han desenvolupat a Calafell, Tarragona, el Vendrell i Salou. I hi han participat 125 establiments comercials d'aquests poblacions turístiques.

Els objectius de la formació han estat dotar al sector de tècniques d'atenció al client enfocades a satisfer les demandes dels turistes francesos. I millorar les vendes dels comerços turístics, a través del tracte específic al client francès segons al seva cultura i origen.

Val a dir que el principal mercat estranger de la Costa Daurada és el francès, representa el 15,6 per cent dels turistes allotjats en establiments turístics regulats, segons dades de l'Observatori de la Fundació del PCT de Turisme i Oci de Catalunya. En alguns casos com el de Tarragona significa el 25 per cent dels visitants. A més a més, uns dels trets diferencials del client francès és la llarga estada mitjana (11,7 dies) i la seva fidelitat (el 47 per cent ja ens havia visitat una primera vegada).

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al Pla Integral de Suport al Comerç al Detall 2015, impulsat per la Secretaría de Estado de Comercio i la Cámara de España. A més del suport de la Cambra de Tarragona, cal afegir els de l'Ajuntament de Calafell, l'Ajuntament del Vendrell, Servei d'Ocupació i Espai empresarial de L'Eina al Vendrell, el CIT el Vendrell, l'Ajuntament de Tarragona, la Via T, Botiguers de Tarragona, la Federació de Comerç  Cor de Tarragona, l'Ajuntament de Salou i 365 Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.


Segueix-nos!

Agenda