Notícies de la Cambra

La Cambra convoca missió a Níger, Camerun i Txad

La Cambra de Tarragona ha convocat aquesta setmana una nova missió empresarial a Àfrica. Concretament a Níger, Camerun i Txad. Un viatge de negocis que tindrà lloc del 8 al 16 de març i que ha fixat en el 15 de gener el termini per formalitzar les inscripcions.

“Níger no és destí habitual, de fet serà el segon cop que hi anem. L'any 2014 la nostra oferta va ser molt ben rebuda, i esperem aquest any tenir el mateix èxit”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona.

“Des del 2008 estem portant empreses, cada any, Camerun, i l'evolució del mercat ha estat evident. Amb grans dificultats per vendre producte de qualitat al principi, ja fa un parell o tres d'anys que hem notat una tendència en certs importadors a buscar més qualitat, sacrificant una mica el preu. En general és un gran importador de vins i d'alimentació en general. País certament estable, es manté en un creixement del cinc per cent”, assenyala Barros.

“El Txad ens va sorprendre molt l'any 2014 quan hi varem anar per segon cop. La prospecció de petroli ha portat al país a creixements de dos dígits, i encara que aquest 2015 hem vist la seva economia una mica estancada pel descens en el preu del petroli, segueix tenint molta activitat, amb molts projectes en construcció, i un esforç per part del Govern en diversificar la seva economia”.

Les missions de la Cambra de Tarragona tenen el suport de CaixaBank, DHL i Arola. I la col·laboració del Port i la Diputació de Tarragona.

A la foto, una imatge de Niamey, capital de Níger.


Segueix-nos!

Agenda