Notícies de la Cambra

Al març la Cambra anirà a Camerun, Níger i Txad

La Cambra de Tarragona ha convocat als exportadors del conjunt de l’Estat a la missió empresarial que dels dies 8 al 16 de març tindrà lloc a Camerun, Níger i Txad.

Els països africans productors de petroli han vist disminuir les seves expectatives de creixement a causa de les baixades continuades del preu del cru. No obstant això, la part positiva és que s'han obert altres expectatives en d'altres sectors que ara, per força, han de potenciar.

En el cas de Camerun la baixada del preu del petroli no ha afectat tant la seva economia, i segueix creixent a un ritme del cinc i sis per cent, increment que el Fons Monetari Internacional (FMI) preveu que es consolidi. Es segueix mantenint tant l'activitat econòmica, com la Concessió de Contractes Públics.

A més, el Port d'aigües profundes que s'està finalitzant a Kribi acabarà amb el col·lapse del Port de Douala, i resoldrà molts dels problemes actuals d'importació al país. També serà una nova font de riquesa a la Regió.

Des de l'Ofcomes de Malabo, amb competència sobre Camerun, segueixen animant a les empreses del país a prospectar aquell mercat, i a participar a la Missió empresarial organitzada per la Cambra de Tarragona, que recalarà a Camerun a principis de març, juntament amb Níger i Txad.

A la foto una imatge de Yaoundé, capital de Camerun.


Segueix-nos!

Agenda