Notícies de la Cambra

Ferran Tarradellas, a la Cambra

Ferran Tarradellas, Director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 30 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada conjuntament per la Corporació tarragonina i Europe Direct Tarragona  Ajuntament de Tarragona.

Tarradellas parlarà de "Un pla d'inversions per Europa".

En el decurs de la seva intervenció donarà compte del Pla d'Inversions per a la Unió Europea (Pla Juncker) que se centra a eliminar obstacles a la inversió, oferir visibilitat i assistència tècnica a projectes d'inversió i a fer un ús més intel·ligent dels nous i ja existents recursos financers. Per aconseguir aquests objectius el pla d'inversió se centra en tres àrees: mobilització d'inversions de capital públic i privat per valor de 315. 000 milions d'euros en tres anys; suport a les inversions en l'economia real i crear un entorn favorable a la inversió. Com pot una empresa beneficiar-se dels instruments financers del Pla d'Inversions?

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Bic Graphic.

 


Segueix-nos!

Agenda