Notícies de la Cambra

Open Day de l'IESE a la Cambra

L’escola de negocis IESE organitzarà un Open Day a la Cambra de Tarragona el proper 25 abril a les 18,45 hores en el que hi prendrà part el professor Joan Fontrodona,  que traballarà el cas Escatsa. En el decurs de l’acte es presentaran també els programes d’Executive Education: PDD, PDG, PADE i EMBA. L’acte clourà amb un aperitiu.

Joan Fontrodona Felip és Professor Ordinari i director del Departament d’Ètica Empresarial, i director acadèmic de l’IESE Center for Business in Society. És doctor en Filosofia per la Universitat de Navarra i MBA per l’IESE.

Tant al Center for Business Ethics (Bentley College), la Harvard Business School i la Universidad Francisco Marroquín (Guatemala) han acollit a Joan Fontrodona com a professor invitat. És president d’Ètica, Economia i Direcció (la secció espanyola de la European Business Ethics Network), i membre del comitè executiu de l’Associació d’Entitats Espanyoles adherides al Pacte Mundial de les Nacions Unides (Asepam). Participa al Comitè Acadèmic de la European Academy of Business in Society (Eabis). És membre de Forética, així com Investigador Associat a l’Institut Empresa i Humanisme de la Universitat de Navarra. A més forma part de la Comissió de Responsabilitat Social de la Junta del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

Aquesta sessió està oberta a tot el públic, si bé es prega inscripció online.


Segueix-nos!

Agenda