Notícies de la Cambra

VIDEO: Nicolas Mouze, al "Bon dia Tarragona"

Nicolas Mouze, director de Màrqueting i Vendes de DHL Express Iberia, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra.

Mouze ha parlat de:  “Ecommerce: aspectes clau de transport a tenir en compte per a la venda online”. En el decurs de la seva intervenció ha posat en valor la importància del comerç electrònic per a la internacionalització de les petites i mitjanes empreses, els millors canals per a  vendre online, i les estratègies d’èxit per a lliuraments i devolucions internacionals.

De fet, a l’hora de decidir una estratègia de venda online tenir en compte aspectes com ara les polítiques aranzelàries internacionals, disposar d’un bon soci logístic i entendre el client són claus per assolir l’èxit.

Llicenciat per l’Institut Superieur du Commerce de París, en aquesta escola de negocis es va especialitzar en Màrqueting i Finances. Actualment Nicolas Mouze és director de Màrqueting i Vendes de DHL Express Iberia, a Madrid, des de l’any 2010.

Ha estat director comercial de Grans Comptes a DHL Express Iberia, a Madrid; gerent d’Operacions Catalunya-Llevant a DHL Internacional Espanya a València; gerent de la delegació de València de DHL Internacional Espanya, entre d’altres càrrecs vinculats a DHL.

Mouze és Premi internacional DHL Bill Walden Award, conferenciant habitual sobre management, transport, logística, ecommerce i internacionalització de pimes.

Ha publicat a la Harvard Buisiness Review i és membre de la Cámara Franco Española de Madrid.

Nicolas Mouze va néixer a França i resideix a Espanya des de l’any 1987.

DHL està present a més de 220 països i regions d’arreu del món. Amb una plantilla de més de 340.000 treballadors “ofereix solucions per gairebé un número infinit de necessitats logístiques”.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i AC Hotels.


Segueix-nos!

Agenda