Notícies de la Cambra

Més de 9.000 comparticions de l'APP del Tarragona dTapes

El vuitè Tarragona dTapes ha començat fort i ho ha fet en tots els camps. L’afluència constant de tapejadors ha estat la tònica dominant durant la primera setmana del primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, organitzat per la Cambra de Tarragona i Moritz, com a patrocinador principal.

“Es nota que hi havia moltes ganes de tapes, com ho palesa el fet que en determinats moments suposava haver de fer cues i patir retencions. Tot i que aquestes cues i retencions són les més agradables que es poden patir, atesa la recompensa que ens espera al final i el bon rotllo que es viu en aquests moments d’espera on molts aprofiten per socialitzar i compatir les seves vivències al voltant del Tarragona dTapes”, explica Andreu Suriol, president de la Corporació tarragonina, qui afegeix que en activitat s’han superat ja les xifres de la passada edició.

Pel que fa a la vessant digital val a dir que l’APP oficial del Tarragona dTapes ha tingut ja 6.300 descàrregues, s’ha compartit 9.092 vegades i s’hi han enregistrat 1.218 comentaris. De fet, aquest és el canal per votar la tapa preferida i enguany amplia les seves funcionalitats amb un disseny totalment renovat i més intuïtiu i la geolocalització guiada per no perdre’s cap ni una de les tapes proposades.


Segueix-nos!

Agenda