Notícies de la Cambra

Les Cambres catalanes, a favor del "nou" BCN World

El Consell General de Cambres de Catalunya considera molt positiu que, finalment, la Comissió d’Urbanisme de Tarragona hagi aprovat el Pla Urbanístic que ha de permetre tirar endavant el projecte del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) Vilaseca-Salou.

Les Cambres catalanes consideren que, amb aquesta aprovació, s’han superat tots els obstacles legals per tirar endavant el projecte. S’han pres, doncs, tots els acords necessaris perquè la inversió sigui possible.

Des del primer moment, les Cambres catalanes s’han mostrat favorables a aquesta iniciativa perquè consideren que és beneficiosa per a l’economia de les Comarques de Tarragona, així com per a la del conjunt de Catalunya.

En aquest sentit, els presidents de les 13 cambres catalanes consideren que el projecte reforçarà la posició de Catalunya com a destinació turística i complementarà l’oferta existent. El projecte, a més, permetrà captar un públic més ampli i reduir l’estacionalitat.

Així mateix, la demarcació de Tarragona ha estat la més castigada per la crisi econòmica, amb una taxa d’atur superior actualment a la mitjana catalana. La iniciativa permetrà generar ocupació directa i indirecta, així com potenciar infraestructures necessàries pel desenvolupament econòmic.

El posicionament específic de la Cambra de Tarragona sobre aquest assumpte el pots consultar a www.facebook.com/cambratarragona on hi trobaràs el recull de premsa en diferents posts. 


Segueix-nos!

Agenda