Notícies de la Cambra

Carles Puigdemont lliurarà els Premis a la Internacionalització

Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, serà enguany el convidat d’honor a l’acte de lliurament dels Premis a la Internacionalització de les Empreses que, anualment, atorga la Cambra de Tarragona a aquelles firmes que s’han distingit en l’àmbit del comerç exterior.

La cerimònia tindrà lloc el 15 de setembre a les 19 hores a la Sala d'Actes del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona i és previst que aplegui als principals representants socials, econòmics i, sobretot, empresarials de les Comarques de Tarragona.

Val a dir que la Cambra de Tarragona és un referent pel que fa al foment de la internacionalització, sobretot pel seu coneixement i experiència en els mercats subsaharians, per la qual cosa cada cop més empreses de l’Estat escullen a la Corporació tarragonina per créixer en aquells destins. Només enguany s’organitzaran 11 missions empresarials. Deu al continent africà i una a Àsia.

Es prega confirmació d'assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


Segueix-nos!

Agenda