Notícies de la Cambra

Primera missió de la Cambra a Libèria, Serra Lleona i Guinea, després de l'ebola

Dins l'estratègia de seguir treballant a Àfrica, pel seu elevat potencial en tractar-se de mercats no saturats, la Cambra de Tarragona estarà en missió empresarial a Libèria, Serra Lleona i Guinea dels dies 1 al 12 d’octubre.

“Aquesta prospecció de mercat té una transcendència per nosaltres que va més enllà del fet estrictament comercial, ja que suposa tornar a uns destins que coneixem i apreciem prou bé però que, per culpa de les greus afectacions del virus d’ebola, havien deixat d’entrar dins el nostre calendari d’accions internacionals”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Corporació tarragonina.

Així, doncs, sis empreses prenen part en aquesta missió. “Una xifra que ens satisfà molt ja que no són destins fàcils. Tot i haver-se esvaït el perill de l’ebola i a la probabilitat de que ens trobem amb unes economies molt receptives a tot tipus de productes, aquests països fan encara respecte”, assenyala Barros.

Val a dir que la missió és multisectorial i, com és habitual, s’ha obert a exportadors de tot l’Estat, que mantindran els contactes comercials en les bases operatives establertes a Monròvia, Freetown i Conakry.


Segueix-nos!

Agenda