Notícies de la Cambra

Trobada a la Cambra de productors agroalimentaris amb el sector turístic

Amb l’objectiu de posar en valor la riquesa de la producció agroalimentària de les Comarques de Tarragona davant un sector estratègic com és el turisme, que tant pot fer per promocionar-la i, alhora, enriquir la seva pròpia oferta turística, la Cambra de Tarragona ha organitzat pel 17 d’octubre de les 9,30 a les 11 hores i de les 11 a les 13,30 hores la Trobada del sector turístic amb productors agroalimentaris de les Comarques de Tarragona.

La iniciativa s’emmarca dins el projecte Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 que promou la gastronomia catalana, fent que sigui un element diferenciador i singular del nostre territori.

L’acte consistirà en una presentació, degustació i comercialització de productes agroalimentaris representatius de l’oferta de qualitat de les Comarques de Tarragona, dirigit al públic professional d’hostaleria,  restauració i altres representants del sector turístic.

Aquesta iniciativa, que es desenvolupa en xarxa entre les Cambres de Tarragona, Barcelona i Girona, fomentarà el networking dins el marc d'aquest projecte, que pretén promocionar de forma directa el sector agroalimentari local  entre el sector turístic de la Costa Daurada per afavorir sinèrgies de projecció del territori.

Els objetius que es persegueixen són, doncs, conèixer millor la singularitat del producte de proximitat entre el sector turístic, comercialitzar més i millor la rica proposta  gastronòmica, posar de relleu el producte de proximitat com a un recurs turístic i afavorir la interrrelació entre productors/transformadors agroalimentaris locals i el sector turístic.

Aquest acte va dirigit a productors i transformadors de productes agroalimentaris de proximitat, allotjaments turístics, restaurants...

La sessió inclou una recepció i coffee de benvinguda, presentació del programa de promoció i de l’iniciativa, showroom de productes agroalimentaris, exposició dels productors i productes, networking i trobades bilaterals B2B.

La inscripció és gratuita si bé es prega confirmació d’assistència a Jordi Caceres    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 977 219 676 o bé a Teresa Prat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 664 293 484.

 

 


Segueix-nos!

Agenda