Notícies de la Cambra

Serveis ferroviaris: "Ja n'hi ha prou!"

La Cambra de Tarragona s’ha afegit al manifest "Ja n'hi ha prou!", promogut per les plataformes d'usuaris del transport ferroviari: Promoció pel Transport Públic, PDF.Camp i Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre.

L'acte de protesta ha tingut lloc davant de l'Estació de tren de Vila-seca. El Manifest ha estat secundat àmpliament per la Diputació de Tarragona, Ajuntaments, partits polítics, sindicats i organitzacions empresarials, a més de les plataformes d'usuaris convocants.

El Manifest de Vila-seca reclama la millora del servei ferroviari a les Comarques de Tarragona, evitant retards i situacions com les d'aquest estiu que projecten una imatge turística que no s'adiu a la realitat de la Costa Daurada.

Les reivindicacions del Manifest de Vila-seca són:

Pla d'inversions en infraestructures, estacions i material mòbil per les línies R14, R15, i R16, que durant deu anys han perdut el 21,4 per cent dels usuaris.

Serveis regionals d'altes prestacions entre les estacions urbanes actuals del Camp de Tarragona i Barcelona: necessitat d'un intercanviador d'amples de la xarxa convencional a la d'alta velocitat, que permeti l'intercanvi de viatgers amb Barcelona en menys d'una hora.

Definir una proposta d'ús per la via Tarragona-Cambrils, que es desmantellarà davant de l'entrada en servei del tram l'Hospitalet de l'Infant-Estació del Camp de Tarragona.

Estendre els sistemes tarifaris integrats entre els diferents modes de transport.


Segueix-nos!

Agenda