Notícies de la Cambra

175 establiments comercials participen als tallers d'aparadorisme

Durant el mes de novembre la Cambra de Tarragona ha fet una campanya per incorporar les noves tendències d'aparadorisme al comerç al detall. L'objectiu final d'aquesta acció és que els punts de venda assessorats puguin atraure més clients i incrementar vendes.

Una altra de les característiques d'aquesta actuació de competitivitat comercial ha estat el seu abast territorial. De manera que s’han organitzat sessions a Tarragona, Calafell, Salou, el Vendrell i Vila-seca.

La Cambra de Tarragona vol agrair la col·laboració dels ajuntaments i associacions que han fet possible aquesta acció formativa dirigida al petit comerç: Ajuntament de Calafell,  Associació d’Empresaris i Comerciants  Fòrum Calafell, Associació d’Empresaris i Comerciants Segur Centre, Associació Comercial de Calafell Poble, Ajuntament de Salou, Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, Ajuntament del Vendrell, Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell (CIT), Ajuntament de Vila-seca i Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca (ACEV).

Aquesta iniciativa s'ha emmarcat dins el Pla de Suport al Comerç al detall 2016, finançat per la Direcció General de Fons Comunitaris del Feder i la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d'Economia i Competitivitat. 


Segueix-nos!

Agenda