Notícies de la Cambra

Novetats al programa Garantia Juvenil

A partir del 27 de desembre, les persones més grans de 16 anys i més joves de 30 poden inscriure's al programa Garantia Juvenil l'endemà de trobar-se en situació d'atur i quan faci també un dia que no estudien.

Totes les persones joves inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que compleixin amb els requisits de la Garantia Juvenil en podran ser beneficiàries. Aquesta pràctica està pendent de l'habilitació dels sistemes de creuament de dades per part del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Et recordem que la Cambra de Tarragona disposa d'un programa propi,"Programa Integral de Cualificación y Empleo", on formem als joves inscrits a la Garantia Juvenil d'acord amb les necessitats de les empreses que ens ho sol·liciten. Aquesta formació no té cap cost per a les empreses, ni pel jove. Si l'empresa contracta al jove amb un contracte a jornada completa durant sis mesos rebrà una ajuda de la Cambra de Tarragona de 1.500 euros.

Més informació: http://cambratgn.com/c_integral.php Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda