Notícies de la Cambra

Bon dia Tarragona: "Un projecte social. Una oportunitat empresarial"

Jaume Marí, director general de La Muntanyeta, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 9 de febrer, a les 8,45 hores del matí, per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Marí parlarà de: “Un projecte social. Una oportunitat empresarial” i en el decurs de la seva intervenció presentarà el projecte La Muntanyeta Bonavista, una ambiciosa iniciativa que esdevé una oportunitat de responsabilitat social corporativa (RSC) de quilòmetre zero. La Muntanyeta Bonavista és un projecte de i per al territori, i vol ser un centre referent en molts àmbits, pel que col·laborar-hi significa sumar-se a un projecte que esdevindrà emblemàtic.

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l'atenció integral d'infants i adults afectats de paràlisi cerebral o altres encefalopaties de tractaments afins fundada el 1977. L'associació es troba registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i el seu àmbit d'actuació és la demarcació de Tarragona.

El cicle de jornades “Bon dia” és una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

 


Segueix-nos!

Agenda