Notícies de la Cambra

El director general d'Ogilvy Barcelona, al "Bon dia Tarragona"

Jordi Urbea, director general d’Ogilvy Barcelona vindrà a la Cambra de Tarragona el 24 de febrer a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Urbea parlarà de: “Transformació digital i noves tendències del màrqueting”. En el decurs de la seva intervenció explicarà que la digitalització és com una gran onada davant la qual només tens dues opcions: o hi puges i la surfeges o pots acabar-ne engolit. Jordi Urbea, que ha liderat la transformació digital d’una de les agències de publicitat i màrqueting més grans de l’Estat, explicarà les claus d’aquesta transformació digital i exposarà les 12 noves tendències del màrqueting que s’imposaran a partir de 2017. Com comunicar-te directament amb cadascun dels teus consumidors, com escalar el teu negoci, com monetitzar les teves bases de dades… són algunes de les receptes que Urbea exposarà a la seva ponència.

Jordi Urbea porta treballant en el món d’Internet des dels seus inicis. Va començar l’any 1992 col·laborant amb empreses com Servicom, Intercom, EresMas, entre d’altres. L’any 1998 crea la seva pròpia agència interactiva, Avatar e-studios, que un any més tard fou venuda al grup de comunicació Bassat Ogilvy & Mather essent l’inici del naixement d’OgilvyOne, la unitat digital del grup. Després de més de 18 anys a la companyia, actualment és el CEO d’Ogilvy Barcelona, amb 150 empleats. També és coordinador del Màster de Màrqueting Directe i Interactiu de la Universitat Pompeu Fabra i membre del grup Digital Leaders d’Ogilvy EAME. L’any 2015 va crear la nova unitat de negoci Ogilvy Upcelerator, una acceleradora per a ajudar a créixer a startups, una iniciativa pionera dins del grup Ogilvy a nivell mundial.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i AC Hotels.

 


Segueix-nos!

Agenda