Notícies de la Cambra

Una quinzena d'exportadors es reuneixen amb l'Ambaixador de Sudan

Una quinzena d’exportadors, la majoria d’ells de les Comarques de Tarragona, han mantingut aquest matí a la Cambra una reunió de treball amb Mohamed Abdalla Abdelhameed Ahmed, Ambaixador de Sudan a Espanya.

La trobada ha permès als empresaris conèixer, de la mà del màxim representant de la diplomàcia sudanesa a l’Estat, les possibilitats de desenvolupament dels seus respectius projectes comercials a Sudan, una de les economies amb el creixement més ràpid del món.

Val a dir que en els darrers anys la Cambra de Tarragona ha organitzat quatre missions empresarials cap aquell país africà i que la propera tindrà lloc el 20 de maig.

“Sabem que les empreses espanyoles dels sectors veterinari, alimentació animal, agrícola i construcció, tenen molt d’interès per obrir mercat a Sudan”, ha explicat Andreu Suriol, president de la Corporació tarragonina, qui ha recordat que “la Cambra de Tarragona és un referent a nivell nacional pel que fa al coneixement i experiència en mercats tan complexos, i  a la vegada tan atractius pel seu potencial econòmic, com són els de l’Àfrica Subsahariana”.


Segueix-nos!

Agenda