Notícies de la Cambra

El 7 de març començarà a la Cambra el primer Programa d'ESADE impartit a Tarragona

El 7 de març començarà a la Cambra de Tarragona el “Programa de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial”, el primer que ESADE impartirà a la ciutat. Es materialitzarà, d’aquesta manera, l’ambiciós salt qualitatiu que en el camp de la formació directiva ha fet la Corporació tarragonina després de l’acord assolit amb aquesta prestigiosa escola  de negocis.

El Programa tindrà una durada de 100 hores i s’impartirà íntegrament a la Cambra de Tarragona de la mà d’un equip docent d’ESADE encapçalat pel mediàtic Carles Torrecilla i format per Pedro Armangué, Jaime Castelló, Mònica Casabayó, Oriol Iglesias, Julio Villalobos, Carlos Jordana i Jordi Molina.

Val a dir que, junt amb la contrastada experiència (docent i executiva) del professorat i el valor dels continguts i el mètode d’ensenyament associats a la marca ESADE, un dels principals atractius d’aquesta proposta rau en el fet que el programa s’imparteixi per primera vegada a Tarragona, amb l’estalvi en temps i diners que suposa no haver de traslladar-se a Barcelona.

El Programa proporciona als directius participants la formació necessària, teòrica i pràctica per tal de desenvolupar i actualitzar el seu coneixement sobre els mètodes i els conceptes aplicables en màrqueting i vendes; sensibilitzar-se amb les estratègies i els plantejaments competitius en entorns turbulents; compartir i debatre les tendències actuals i les futures evolucions de la gestió comercial a les empreses i establir contactes amb directius d’altres sectors o indústries que estiguin afrontant reptes similars als seus.

Des de la Cambra de Tarragona s’apunta que ja s’està treballant, de cara a properes edicions, en l’organització de nous programes d’alt rendiment amb ESADE. Una aposta que completarà i reforçarà l’actual oferta del Centre de Formació de la Corporació tarragonina tants en cursos presencials com online, a traves del Campus Virtual Empresarial. I és que la formació junt amb la internacionalització, el foment de l’emprenedoria i el paper de lobby en infraestructures són els principals puntals estratègics de la Cambra.

 

A la foto, Carles Torrecilla.


Segueix-nos!

Agenda