Notícies de la Cambra

Parlarem de "L'arribada de creuers a Tarragona"

La Cambra de Tarragona acollirà el 2 de març una jornada organitzada pel Club Tarragona ESADE Alumni, en la que es parlarà de “L'arribada de creuers a Tarragona” i comptarà amb l’assistència, com a ponent, de Josep Andreu, president del Port de Tarragona.

El 2012, es va plantejar la intenció d'atraure el turisme de creuers cap a Tarragona i l'any següent es va constituir un grup de treball adreçat a impulsar aquest projecte. Aquest 2017 serà clau en aquest sentit, gràcies a l'aposta de Costa Cruceros de fer una escala regular durant quatre mesos a Tarragona i la possibilitat d’embarcar des d'aquest port, la qual cosa constitueix un nou repte i ofereix noves oportunitats de negoci per al territori.

Josep Andreu ens explicarà com ha evolucionat l’estratègia d'aquest projecte des del principi, quines oportunitats presenta el sector dels creuers i quines són les perspectives de futur de les infraestructures del Port de Tarragona, com també l'impacte econòmic que pot comportar aquest nou model turístic per al territori.


Segueix-nos!

Agenda