Notícies de la Cambra

Al "Bon dia" parlarem del vehicle elèctric amb Nissan

Javier Redondo, Manager de Vehicle Elèctric de Nissan Iberia, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 16 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Redondo, una de les veus més reconegudes dins el sector, parlarà de: “El vehicle elèctric, la resposta a la mobilitat sostenible”. I en el decurs de la seva intervenció posarà en valor el cotxe elèctric com a resposta als reptes de la societat actual. Explicarà per què Nissan aposta per aquests vehicles, tant per a particulars com per a empreses. Quin paper hi juga l’administració en la seva implementació. I quin estalvi suposa adoptar aquesta mobilitat. A més, es resoldran dubtes com ara aspectes relacionats amb la recàrrega, autonomia i els reptes de futur.

Val a dir que tots els assistents, que ho desitgin, podran provar el mateix dia del “Bon dia Tarragona” un vehicle elèctric.

Javier Redondo és Enginyer Industrial per l’Escola superior d’enginyers industrials de Bilbao. Es va incorporar a Nissan l’any 1985 i entre molts càrrecs de responsabilitat ha estat director del projecte Zero Emissions de Nissan Iberia o director de vendes i màrqueting de vehicles comercials.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

 


Segueix-nos!

Agenda