Notícies de la Cambra

Al "Bon dia" parlarem de lideratge i felicitat

Joaquín Viñas, consultor i formador en felicitat al treball, vindrà a la Cambra de Tarragona el 31 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada per la Corporació tarragonina.

Viñas parlarà de "Claus del lideratge positiu basat en la felicitat de les persones".

Si els líders són "transmissors" d'emocions, els líders positius són els que aconsegueixen millorar la felicitat dels seus equips, augmentant així el seu compromís, productivitat i creativitat.

En aquesta conferència dinàmica i entretinguda veurem l'impacte positiu que té liderar equips feliços a través d'exemples i experiències. Per fer això, prendrem com a punt de partida la responsabilitat del líder, avaluarem quines són les competències necessàries per a aquest tipus de lideratge i veurem alguns elements clau que ajuden a gestionar equips prioritzant el benestar de les persones.

Joaquín Viñas desenvolupa formacions que tenen per objectiu millorar el benestar i la felicitat de les persones dins de les organitzacions impactant en la seva motivació, fidelitat i productivitat. A més, realitza conferències sobre com millorar la nostra felicitat a la feina.

Viñas té 15 anys d’experiència en companyies multinacionals a departaments de màrqueting, comercial i trade màrqueting. 16 anys d’experiència com a professor convidat a ESADE, ESIC, Barcelona School of Management (UPF), ESERP o European Business School.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

 


Segueix-nos!

Agenda