Notícies de la Cambra

Representants de l'Ambaixada dels Estats Units visiten la Cambra

Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha mantingut una reunió de treball amb diplomàtics procedents de l’Ambaixada dels Estats Units acreditats a Madrid: Keith Silver, Conseller Comercial Adjunt i Helen Crowley, especialista en temes comercials, que han visitat la Capital.

El motiu de la trobada ha estat conèixer de primera mà la realitat d’aquell mercat, i de la primera potència del món, arran de l’arribada de l’administració Trump, sobretot pel que fa al manteniment i ampliació dels lligams comercials entre els Estats Units i les empreses tarragonines. Per això al dinar de treball hi han pres part també les companyies Arola Aduanas y Consignaciones, Dow Chemical Ibérica, Solarca i Elix Polymers.

Suriol ha agraït i valorat la fluïda línia d’interlocució que tradicionalment han mantingut els màxims diplomàtics nord-americans a Espanya amb la Corporació tarragonina. “Una relació que agraïm i que beneficia a ambdues parts i que suposa un estímul per a l’empresa local a l’hora de créixer en aquell estratègic mercat” ha explicat el president de la Cambra.

La reunió ha servit també per fixar les properes accions que la Cambra organitzarà en matèria de promoció internacional amb els Estats Units.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Daniel Martín, director gerent de la Cambra; Joan Enric Carreres, director general de Solarca; Andreu Suriol; Helen Crowley; Josep Boronat, director d’Afers Públics, Comunicacions i Serveis Generals de Dow Chemical Ibérica a Tarragona; Keith Silver; Carlos Arola, director general d'Arola, Aduanas y Consignaciones i  David Castañeda, director d´Operacions d'Elix Polymers. 


Segueix-nos!

Agenda