Notícies de la Cambra

Clou amb èxit la primera edició del Programa de Màrqueting i Vendes d'ESADE celebrat a la Cambra

Satisfacció entre els 12 directius i empresaris que han pres part al “Programa de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial” que ESADE ha impartit a la Cambra de Tarragona, la primera proposta formativa d’aquest nivell que l’escola de negocis desenvolupa a la ciutat.

Des de la Cambra es considera que s’ha consolidat un ambiciós salt qualitatiu en el camp de la formació directiva. Per la qual cosa ja s’està treballant, de cara a properes edicions, en l’organització de nous programes d’alt rendiment amb ESADE. Una aposta que completarà i reforçarà l’actual oferta del Centre de Formació de la Corporació tarragonina tants en cursos presencials com online, a traves del Campus Virtual Empresarial. I és que la formació junt amb la internacionalització, el foment de l’emprenedoria i el paper de lobby en infraestructures són els principals puntals estratègics de la Cambra.

El “Programa de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial” va començar el passat 7 de març i ha tingut una durada de 100 hores lectives que s’han impartit íntegrament a la Cambra de Tarragona de la mà d’un equip docent d’ESADE encapçalat pel mediàtic Carles Torrecilla i format per Pedro Armangué, Jaime Castelló, Mònica Casabayó, Oriol Iglesias, Julio Villalobos, Carlos Jordana i Jordi Molina.

Val a dir que, junt amb la contrastada experiència (docent i executiva) del professorat i el valor dels continguts i el mètode d’ensenyament associats a la marca ESADE, un dels principals atractius d’aquesta proposta cal trobar-la també en el fet que el programa s’hagi impartit per primera vegada a Tarragona, amb l’estalvi en temps i diners que suposa no haver de traslladar-se a Barcelona.

El Programa ha proporcionat als participants la formació necessària, teòrica i pràctica per tal de desenvolupar i actualitzar el seus coneixements sobre els mètodes i els conceptes aplicables en màrqueting i vendes; sensibilitzar-se amb les estratègies i els plantejaments competitius en entorns turbulents; compartir i debatre les tendències actuals i les futures evolucions de la gestió comercial a les empreses i establir contactes amb directius d’altres sectors o indústries que estiguin afrontant reptes similars als seus.


Segueix-nos!

Agenda