Notícies de la Cambra

Més d'un centenar d'assistents al 10è Simposi de Recursos Humans

La Cambra de Tarragona ha acollit el 10è Simposi de Recursos Humans. Gestionant persones al segle XXI, una cita que ha aplegat a més d’un centenar d’assistents i que ja és tot un referent pels professionals dels RRHH, que han posat  en comú i han debatut les darreres novetats i tendències pel que fa a la gestió del capital humà.

El Simposi és una cita ineludible, i consolidada dins el calendari per a tots els professionals dels recursos humans. I també per a tots aquells altres que volen estar al dia de les tendències i les novetats en el camp de la gestió de les persones. En el ben entès que estem parlant de la bona gestió d’equips i, per tant, de millora en la competitivitat de les empreses.

En la seva intervenció Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha dit que “podem parlar tant com vulguem de noves tecnologies, nous canals de comunicació i distribució, màrqueting digital, robotització de processos, (tan de moda actualment)... que si al darrera no hi ha persones compromeses en una acurada, responsable i eficient gestió de persones tots els avenços són estèrils. Aquests deu anys de trajectòria del Simposi de Recursos Humans han posat en valor una proposta molt reeixida tant en el fons com en la forma”.

Enguany el Simposi ha comptat amb les aportacions i les ponències d’Àlex Grau, Director de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica de la Diputació de Tarragona; Jesús Martínez Tubio, Coordinador de Prevenció de Catalunya de Fremap; Encarna Maroño, Directora de RRHH d’Adecco Espanya; Manel Solé Xifré, Director de Fremap a Tarragona; Gabriel Ferran, especialista en Business Intelligence de Grupo Castilla; Àngel Neira, responsable de Gestió de persones a Catalunya a El Corte Inglés; Antonio Sagardoy, CEO de Bros Group; Mikel Andaluz Brazal, Gestor de persones i organització a Repsol i Joan Boada-Grau, Catedràtic Acreditat de Psicologia dels RRHH a la Universitat Rovira i Virgili (Spitzen Value).

El Simposi de Recursos Humans és una iniciativa de la Cambra de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, amb el suport de Basf, Adecco, Grupo Castilla, El Corte Inglés, Repsol, Fremap, Diputació de Tarragona, Aecop, Brosgroup i Spitzen Value.


Segueix-nos!

Agenda