Notícies de la Cambra

Presentat el Pla d'inversions per a Europa

La Cambra ha acollit la jornada “El Pla d’inversions per a Europa. Oportunitats de creixement”, organitzada per la Comissió Europea i European Investment Bank.

El Pla d'Inversions per a Europa pretén invertir la tendència a la baixa de les inversions per impulsar la creació d'ocupació i la recuperació econòmica sense haver d’incrementar el deute públic ni la pressió sobre els pressupostos nacionals. Donar suport a les inversions que responguin a les necessitats a llarg termini de l'economia i millorin la competitivitat europea. Donar suport a les inversions que contribueixin a reforçar les infraestructures i la capacitat productiva d'Europa i, especialment, les que facilitin la construcció d'un mercat únic més ben interconnectat.

L’acte ha comptat amb les intervencions de Lluís Colet, Membre del Comitè Executiu de la Cambra; Ferran Tarradellas  director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Òscar Peris  delegat a Tarragona del Govern de la Generalitat de Catalunya; Francesc Roca  conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona; Ann Westman, economista sènior a la Representació de la Comissió Europea a Espanya; Alberto Barragán cap de l'oficina del Grup Banc Europeu d'Inversions a Espanya i Rosario Casero subdirectora d'estratègia i avaluació de l'Instituto Oficial de Crédito (ICO).


Segueix-nos!

Agenda