Notícies de la Cambra

Oriol Amat, al "Bon dia Tarragona"

Oriol Amat, Catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, vindrà a la Cambra el 16 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Amat parlarà de "Com es poden protegir les empreses que ho fan bé d'aquelles que enganyen". I en la seva intervenció explicarà que la informació financera de les empreses és clau per a prendre la majoria de les decisions empresarials.

Malauradament, sovint els comptes no són fiables. Aquests enganys acaben en escàndols comptables que generen enormes pèrdues a accionistes, bancs, empleats i moltes altres persones.  En aquest “Bon dia” Oriol Amat donarà a conèixer les accions per prevenir els fraus i també analitzarà quins senyals permeten detectar a temps els enganys. El risc d'engany existeix, però la prevenció també.

Oriol Amat i Salas és Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), diputat al Parlament de Catalunya i president de l’Accid (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció).

Ha estat conseller de la Comisión Nacional del Mercado de Valores (2011-2015), membre del Carec (Consell Assessor per a la Reactivació i el Creixement) de la Generalitat de Catalunya (2011-2015), membre del Consell Assessor de l’Observatori de Pimec, professor visitant a diverses universitats europees, americanes i asiàtiques.

També ha estat president del Registro de Expertos Contables (Consejo General de Economistas-ICJCE). A la UPF: Vicerector d'Economia i Sistemes d'Informació i director del Departament d'Economia i Empresa.

Ha cofundat vàries empreses i ha format part del consell d'administració de diferents companyies.

Darrerament ha presentat el llibre “Empreses que menteixen”.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Caixa Bank. I la col·laboració de Nespresso i Bic Graphic.

 


Segueix-nos!

Agenda