Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona es felicita per l'arribada de Hard Rock

Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha manifestat la seva satisfacció per l’anunci de Hard Rock International, que ha traçat les línies principals del que serà el nou macro complex que s’aixecarà entre Salou i Vila-seca. Amb una inversió de 2.000 milions d'euros donarà feina a més d'11.000 persones.

“Celebrem que quatre anys després de la presentació oficial a la Cambra de Tarragona de la inversió llavors batejada com a BCN World s’hagi mantingut la voluntat de dotar aquest territori d’un equipament que marcarà un abans i un després”.

“Des de la Cambra de Tarragona hem seguit de molt a prop tot el desenvolupament d’aquesta iniciativa, amb els seus alts i baixos propis d’una inversió d’aquest abast. Estem a l’espera de poder tenir-ne tots els detalls, i conèixer el timing de l’execució, ja que amb les previsions econòmiques a la mà es posa de manifest que el nou macro complex, el Hard Rock Entertaintment World, serà indubtablement beneficiós pel conjunt de les Comarques de Tarragona, la seva promoció turística, així com la seva projecció internacional.

Ara només cal esperar que les diferents administracions estiguin a l’alçada i donin resposta a les necessitats d’una inversió que ens és vital per seguir creixent.


Segueix-nos!

Agenda