Notícies de la Cambra

Un centenar de joves prenen part a la Fira de l'Ocupació

Un centenar de joves, d’entre 16 i 29 anys inscrits a la Garantía Juvenil, han pres part a la primera Fira de l’Ocupació, una iniciativa inèdita impulsada per la Cambra de Tarragona i l’Ajuntament de la ciutat.

La primera edició de la Fira de l’Ocupació s’emmarca dins el Programa Integral de Cualificación y Empleo, PICE, i té per objectiu presentar als joves aturats tot un seguit de propostes per ajudar-los a trobar feina mitjançant tallers i conferències de la mà de grans firmes participants a la Fira com són: Decathlon, El Corte Inglés, Elix Polymers, Leroy Merlin, Mercadona, Port Aventura i Primark.

La Fira de l’Ocupació ha tingut lloc a l’Espai Jove Kesse de Tarragona i en el decurs de la inauguració Andreu Suriol, president de la Cambra, ha dit als assistents que “us volem ajudar a que trobeu una feina ja que el nostre objectiu no és altre que aconseguir la vostra entrada al mercat laboral, amb tots els avantatges que això suposarà en primer terme per vosaltres i les vostres famílies. I també pel conjunt de la societat”.

A la foto, Andreu Suriol, president de la Cambra i Francesc Roca, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda